Particulier      Bedrijven     Reseller worden

Thuis laden doe je met Cube

Je elektrische auto laad je het liefst thuis op. Met de Cube maakt F1rst het makkelijk om ieder huis te voorzien van een slimme laadoplossing met een fraai Nederlands design.


Kleine verpakking, grote ideeën

Waarom zou een laadpunt er niet mooi uit kunnen zien? Cube combineert technologie, gebruiksgemak én design in een extreem kleine verpakking zodat ieder huis voorzien kan worden van een slimme en sierlijke laadoplossing. Een Cube kan bovendien overal geplaatst worden en werkt met alle EV's. Wat je nog meer moet weten: je bepaalt zelf de kleur van jouw Cube, een Cube laadt razendsnel (max 22 KwH) en je krijgt een Cube laadpas die werkt door heel Europa. De installatie wordt vanzelfsprekend door ons verzorgd.

Ook voor zakelijk gebruik

Snel opladen is niet het enige wat de Cube kan. Door middel van load balancing wordt de beschikbare krachtstroom automatisch verdeeld tussen huis en laadpunt. Deze functionaliteit werkt altijd, onafhankelijk van aansturing van buitenaf. Maak je ook zakelijke kilometers? Dankzij de RFID chip kan de Cube ook geactiveerd worden met zakelijke laadpassen. De kosten worden dan automatisch verrekend.

Wil je echt alleen maar laden? Je kunt ook kiezen voor de Cube Personal zonder deze features. Deze kunnen wel ontgrendeld worden als je later toch kiest voor een upgrade.


Waarom Cube

The sophisticated charge unit

Een Cube is vooral makkelijk in gebruik, maar als het gaat om de kleur kun je het zo gek maken als je zelf wilt. Een Cube kan in alle RAL kleuren geleverd worden.

De Cube wordt niet alleen in Nederland ontworpen, hij wordt hier ook gemaakt. Onze vakmensen in Eindhoven zorgen voor hoge kwaliteit en een perfecte afwerking.

Gewoon laden? Dan is de Cube Personal een goede keuze. Kies voor Advanced als je automatisch verrekenen en load balancing nodig hebt voor zakelijk gebruik.

Dankzij de reeds aanwezige bluetooth en wifi verbindingen kan de Cube Advanced binnen een handomdraai voorzien worden van nieuwe functionaliteit.

F1rst gelooft in volledige ontzorging van haar klanten. Of het nu gaat om levering, installatie of hulp bij problemen: we doen er alles aan om je zo goed mogelijk te helpen.

Cube:
Toekomsbestendig

Cube laadoplossingen zijn stuk voor stuk uitgerust met bluetooth en wifi verbindingen waardoor niet alleen het uitvoeren van updates eenvoudig is, ook de aanwezige functionaliteit kan op ieder moment uitgebreid worden. Dit zorgt ervoor dat je met Cube klaar bent voor een duurzame toekomst.