Particulier      Bedrijven     Reseller worden

Over F1rst

Een duurzaam product dat werkt

Nieuwe technieken die Nederland helpen om beter om te gaan met energie zijn van groot belang voor het realiseren van een écht duurzame toekomst. Alleen bij F1rst zijn we ervan overtuigd dat deze technieken vooral ook het gemak van de gebruiker moeten dienen.

Waar hebben we het dan precies over? Laadpunten die zelf in staat zijn om beschikbare capaciteit goed te verdelen, zonnepanelen die slim aangestuurd worden en schaalbaarheid die zorgt dat de techniek zowel voor woningen als grote bedrijven toegepast kan worden. Oh ja, het moet er ook nog eens gelikt uitzien dankzij prachtig Nederlands design.

De cirkel rond

Bovendien beschouwt F1rst de energiebehoefte van woning, bedrijf of openbare ruimte als een geheel. Laadpunten staan niet op zichzelf, ze zijn gebonden aan capaciteit en moeten voorzien worden van duurzame - evt. op locatie opgewekte - energie. Je moet het zien als een cirkel, en om die cirkel rond te maken moet een integrale oplossing geboden worden.

Dat was niet mogelijk geweest als F1rst alleen 'andermans' producten aan zou bieden. Wij hebben er daarom voor gekozen om het anders te doen. Alle technologie wordt in eigen huis ontwikkeld zodat we de volledige regie over de werking hebben. Onze missie: één oplossing voor particulieren en bedrijven die de overstap willen maken naar een duurzaam dat werkt.