Particulier      Bedrijven     Reseller worden

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je een overzicht van veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Aarzel in dat geval niet om contact met ons op te nemen. De specialisten van F1rst staan klaar om je te helpen, ook als het gaat om ingewikkelde vragen.


Algemeen

Cube laadsystemen zijn modulair waardoor het kinderlijk eenvoudig is om extra Cube laadpunten toe te voegen aan bestaande infrastructuur. De unieke technologie van de Cube zorgt er daarnaast voor dat deze infrastructuur nooit overbelast kan raken.

Iedere woonsituatie is uniek, maar de professionele installateurs van Cube zijn in staat om bij ieder huis een Cube laadoplossing te plaatsen.

Dat kan. Cube laadpunten zijn leverbaar in alle RAL kleuren. De laadzuilen van F1rst hebben een grotere oppervlakte waardoor ook andere elementen van een huisstijl weergegeven kunnen worden.

Voor een Cube laadoplossing hoeven bedrijven of huiseigenaren zelf niets te regelen. Aanvraag, uitleg, installatie, service: F1rst neemt zoveel mogelijk uit handen.

Cube heeft standaardprijzen die voor de meeste installaties van toepassing zijn. Deze prijzen, en de meerprijzen voor extra handelingen kun je vrijblijvend bij ons aanvragen.

Ook voor bedrijven heeft F1rst standaardprijzen die goed aansluiten op het merendeel van de situaties. Hebben we toch te maken met een meer complexe vraag of een groter project? In dat geval maken we natuurlijk graag een vrijblijvende offerte waarbij we meteen meedenken over de beste oplossingen.

Cube laadoplossingen kunnen geleverd worden met een persoonlijke laadpassen. Ze zijn bovendien uitgerust met RFID zodat ook passen van bijvoorbeeld leasemaatschappijen gebruikt kunnen worden.

De laadzuilen van F1rst zijn als eerste ter wereld uitgerust met een Valina betaalterminal. Deze veelzijdige betaalautomaat accepteert vrijwel iedere betaalmogelijkheid, van bankpassen tot smartphones en credit cards.

De Cube backoffice registreert automatisch de geladen kWh's per unieke laadpas met de juiste tarieven. De administratie verloopt verder automatisch en alleen gebruikte kWh's worden in rekening gebracht.

Voor service en onderhoud kun je gebruik maken van een abonnement (vanzelfsprekend afgestemd op particulier of commercieel gebruik). Je hoeft geen afspraken in te plannen. We nemen het onderhoud volledig uit handen.