Particulier      Bedrijven     Reseller worden

Eigen energie opwekken met zonnepanelen van F1rst

Zelf kunnen laden is mooi, maar het wordt natuurlijk nog beter als je de energie ook zelf op kunt wekken met zonnepanelen. Naast milieuvriendelijk is dat bovendien goed voor de portemonnee. Energie van de zon is gratis. De panelen zelf verdien je gemiddeld in 7 jaar terug, zonder er iets voor te doen.


Voor particulieren en bedrijven

Of je nu een huis of een bedrijf hebt, als je energie verbruikt - en dat doen we allemaal - dan is het logisch om de investering in zonnepanelen te overwegen. Gezien het grote aantal zonuren, zelfs in Nederland, is een investering relatief snel terugverdiend. En dan zijn er ook nog de subsidies die zonnepanelen extra interessant maken.

F1rst beschikt over de nodige ervaring met het aanleggen van zonnepanelen en denkt graag mee over de beste manier om de beschikbare ruimte in te richten. Vanzelfsprekend kunnen de zonnepanelen naadloos geïntegreerd worden met Cube laadoplossingen. Of dat er 2 of 200 zijn maakt niet uit.

Zonnepanelen van F1rst

Zonnepanelen van F1rst zijn uitgerust met een door ons zelf ontwikkelde slimme aansturing. Deze aansturing maakt het mogelijk om te bepalen hoeveel energie de zonnepanelen terugleveren aan het lichtnet en hoeveel energie gebruikt wordt voor het laden van voertuigen of andere activiteiten.

Het is bovendien mogelijk om het opwekken van energie tijdelijk te stoppen om een overschot te voorkomen. Handig voor wanneer netbeheerders het terugleveren gaan belasten om overbelasting van het lichtnet te voorkomen.


Waarom F1rst

Ook voor unieke situaties

Omdat F1rst de volledige regie heeft over ontwerp en fabricage zijn we ook in staat om oplossingen te ontworpen voor unieke situaties en complexe energievraagstukken.

Alle F1rst producten worden ontwikkeld op onze R&D afdeling op de High Tech Campus in Eindhoven met een focus op innovatie.

F1rst zonnepanelen zijn uitgerust met een slimme aansturing die zorgen dat opgewekte energie niet verloren gaat of terug wordt geleverd op momenten dat het wordt belast.

F1rst is niet alleen een technologie- en maakbedrijf, we blijven ook na levering nauw betrokken bij onze klanten met de beste service en support.

Met zonnepanelen zorg je niet alleen voor een grote reductie van uitstoot, je bespaart ook op de kosten. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij F1rst een inschatting aanvragen.

Schouwing aanvragen

Wil je weten of de situatie bij jouw woning of bedrijf zich leent voor zonnepanelen? Neem contact op met F1rst om een schouwing in te plannen. Onze adviseurs plannen een vrijblijvende afspraak om te onderzoeken wat de mogelijkheden zijn. Vanzelfsprekend praten we je ook graag bij over eventuele subsidies en de besparingen die je kunt verwachten.

Contact