Particulier      Bedrijven     Reseller worden

Laden voor dealers en leasemaatschappijen

Bij de verduurzaming van het wagenpark spelen dealers en leasemaatschappijen een grote rol. Zij leveren immers de elektrische alternatieven die schone mobiliteit mogelijk maken. Maar, met alleen een elektrische auto ben je er nog niet. Klanten willen hun nieuwe auto's ook thuis kunnen laden.


Full package

Vanzelfsprekend kan F1rst de vestigingen van dealers en leasemaatschappijen voorzien van kwalitatief hoogwaardige laadinfrastructuur die ondersteund is door een intuïtieve backoffice. Daarnaast heb je natuurlijk klanten die geïnteresseerd zijn in een laadpunt voor hun elektrische (lease)auto.

Bij F1rst kun je terecht voor het hele pakket. Wij trainen personeel over de ins en outs van Cube laadsystemen, verzorgen POS materiaal, nemen zoveel mogelijk werk uit handen en bieden een interessant verdienmodel voor dealers en leasemaatschappijen die hun klanten willen voorzien van de beste laadoplossing op de markt.

Vertrouw op ervaring

F1rst werkt samen met o.a. Wittebrug Autogroep, DAVO Autogroep, Van Den Udenhout, Wealer Autogroep dealers om zowel vestigingen als klanten te voorzien van betrouwbare laadoplossingen. Schaalbaarheid, kwaliteit en uitstekende service maken dat dealers en leasemaatschappijen kiezen voor F1rst.

Ook goed om te weten: om het bestelproces voor klanten zo makkelijk mogelijk te maken, kunnen dealers en leasemaatschappijen gebruik maken van een eigen omgeving op de F1rst webshop. Deze omgeving is vanzelfsprekend voorzien van de juiste look & feel.


Waarom Cube

The sophisticated charge unit

Niet alleen de kwaliteit van Cube laadoplossingen is toonaangevend, dealers en leasemaatschappijen kunnen ook rekenen op een uitstekend rendement.

F1rst gelooft in volledige ontzorging van haar klanten. Of het nu gaat om levering, installatie of hulp bij problemen: we doen er alles aan om je zo goed mogelijk te helpen.

F1rst werkt samen met diverse dealers en leasemaatschappijen om zowel vestiging als klant te voorzien van laadoplossingen. Van training tot POS materiaal: we weten wat je nodig hebt.

Cubes zijn leverbaar in alle RAL kleuren, laden razendsnel (max 22 kWh), beschikken over load balancing, werken met zakelijke laadpassen, verrekenen automatisch en zijn future proof.

De Cube wordt niet alleen in Nederland ontworpen, hij wordt hier ook gemaakt. In tegenstelling tot andere leveranciers biedt F1rst innovatie en kwaliteit van Nederlandse bodem.

Totaaloplossing voor jouw energietransitie

Of het nu gaat om de laadpunten, de ondersteunende infrastructuur, onze laadpas, of de overzichtelijke backoffice, alles is in eigen beheer ontwikkeld. F1rst laadoplossingen werken daarom niet alleen goed, deze werkwijze is ook noodzakelijk voor onze missie: het realiseren van een simpele en aantrekkelijke oplossing voor de volledige energietransitie van jouw bedrijf.

Over ons