Particulier      Bedrijven     Reseller worden

Laden met Cube: kleine verpakking, grote ideeën

Laadoplossingen zijn vaak ingewikkeld terwijl ze juist makkelijk moeten zijn. De Cube is daarom volgeladen met technologie die ervoor zorgt dat ieder huis en bedrijf kan worden voorzien van slimme laadoplossingen.


Bomvol technologie

De laadpunten van Cube zijn razendsnel, werken met alle EV's, worden geleverd met een laadpas die werkt door heel Europa, kunnen overal geplaatst worden, beschikken over automatische load balancing (die niet cloud-afhankelijk is en altijd werkt), verrekenen privé en zakelijke kosten automatisch, én kunnen over-the-air voorzien worden van nieuwe functionaliteit dankzij de reeds aanwezige bluetooth en wifi verbindingen.

Al deze functionaliteit wordt gepresenteerd in een extreem kleine verpakking (leverbaar in alle RAL kleuren) zodat ieder huis voorzien kan worden van een slimme en sierlijke laadoplossing.

Cube in het kort

  • Je bepaalt zelf de kleur van jouw Cube
  • Een Cube laadt razendsnel (max 22 KwH)
  • Cube laadpassen werken door heel Europa
  • Een Cube werkt met alle EV's
  • Uitleg, installatie, service: alles wordt door ons geregeld
  • Dankzij RFID kunnen ook zakelijke laadpassen gelezen worden
  • Kosten worden automatisch verrekend
  • Load balancing zorgt automatisch voor verdeling van krachtstroom
  • Bespaar €500,- per jaar vergeleken met openbaar laden


Hoeft jouw Cube alleen maar te laden? Je kunt ook kiezen voor de Cube Personal. Deze versie van de Cube beschikt niet over load balancing, automatisch verrekenen of RFID lezer. Als je later toch gebruik wilt maken van die features kun je ervoor kiezen om te upgraden naar de Cube Advanced.


Waarom Cube

The sophisticated charge unit

Een Cube is vooral makkelijk in gebruik, maar als het gaat om de kleur kun je het zo gek maken als je zelf wilt. Een Cube kan in alle RAL kleuren geleverd worden.

De Cube wordt niet alleen in Nederland ontworpen, hij wordt hier ook gemaakt. Onze vakmensen in Eindhoven zorgen voor hoge kwaliteit en een perfecte afwerking.

Gewoon laden? Dan is de Cube Personal een goede keuze. Kies voor Advanced als je automatisch verrekenen en load balancing nodig hebt voor zakelijk gebruik.

Dankzij de reeds aanwezige bluetooth en wifi verbindingen kan de Cube Advanced binnen een handomdraai voorzien worden van nieuwe functionaliteit.

F1rst gelooft in volledige ontzorging van haar klanten. Of het nu gaat om levering, installatie of hulp bij problemen: we doen er alles aan om je zo goed mogelijk te helpen.

Cube: Toekomstbestendig

Cube laadoplossingen zijn stuk voor stuk uitgerust met bluetooth en wifi verbindingen waardoor niet alleen het uitvoeren van updates eenvoudig is, ook de aanwezige functionaliteit kan op ieder moment uitgebreid worden. Dit zorgt ervoor dat je met Cube klaar bent voor een duurzame toekomst.