Particulier      Bedrijven     Reseller worden

Cube laadzuilen: robuust & state-of-the-art

F1rst laadzuilen zijn bij uitstek geschikt voor openbare of drukke commerciële locaties. Ze kunnen tegen een stootje en het is mogelijk om ze te voorzien van meerdere laadpunten om capaciteit te vergroten. Ook hebben F1rst laadzuilen een belangrijke primeur op het gebied van betaalmogelijkheden: ze zijn uitgerust met een Valina betaalterminal.


Valina betaalautomaat

De F1rst laadzuil is de eerste laadzuil ter wereld die is uitgerust met een Valina betaalterminal, een van de beste en meest flexibele betaalautomaten op de markt:

  • vandaalbestendig en IP-65 water- en stofdicht
  • compatible met eigen passen en andere betaalmiddelen
  • kleurendisplay
  • PIN (Maestro), creditcard, betalen met smartphone en NFC (laadpassen, OV-passen, loyalty, etc.)
  • Android based

Meerdere configuraties

Niet alleen de Valina betaalautomaat is flexibel, de F1rst laadzuil zelf kan ook aangepast worden voor verschillende situaties. De laadzuil kan geleverd worden met 2, 3, 4 of zelfs 6 laadpunten per zuil waar een van die punten bezet kan worden door een Valina betaalterminal. Het is ook mogelijk om meerdere laadzuilen te bedienen met één Valina terminal.

F1rst laadzuilen zijn meteen te herkennen aan de markante Cube laadpunten die in de zuil verwerkt zijn. Wil je de laadzuil graag voorzien van eigen huisstijl? Ook dat is mogelijk.


Waarom F1rst

Een nieuwe generatie laadzuilen

F1rst laadzuilen zijn als eerste ter wereld uitgerust met de zeer veelzijdige Valina betaalterminal. Deze terminal maakt het mogelijk om o.a. met bankpas of telefoon te betalen.

Dankzij de stevige behuizing kunnen F1rst laadzuilen tegen een stootje. Ook de terminal is vandaalbestendig. Dit maakt F1rst laadzuilen zeer geschikt voor (semi) openbare ruimten.

Onze laadzuilen worden niet alleen in Nederland ontworpen, ze worden hier ook gemaakt. Onze vakmensen in Eindhoven zorgen voor hoge kwaliteit en een perfecte afwerking.

Omdat F1rst de volledige regie heeft over ontwerp en fabricage zijn we ook in staat om oplossingen te bieden voor unieke situaties en complexe energievraagstukken.

F1rst is niet alleen een technologie- en maakbedrijf, we blijven ook na levering nauw betrokken bij onze klanten met de beste service en support.

Totaaloplossing voor jouw energietransitie

Of het nu gaat om de laadzuilen, de ondersteunende infrastructuur, onze laadpas, of de overzichtelijke backoffice, alles is in eigen beheer ontwikkeld. F1rst laadoplossingen werken daarom niet alleen goed, deze werkwijze is ook noodzakelijk voor onze missie: het realiseren van een simpele en aantrekkelijke oplossing voor de volledige energietransitie van Nederlandse woningen, bedrijven en gemeenten.

Over ons