Particulier      Bedrijven     Reseller worden

Cube laadpas: laden voor de deur. En in de rest van Europa

Met een laadpas van Cube laad je niet alleen comfortabel voor je eigen deur, ook in de rest van de Europa kun je terecht om je auto op te laden. Heb je een zakelijke laadpas? Een Cube Advanced heeft een RFID lezer zodat alle passen werken. Bovendien worden kosten automatisch verrekend.


Je eigen laadpas

Alle Cubes worden geleverd met een persoonlijke laadpas zodat je eenvoudig gebruik kunt maken van jouw laadstation aan huis. Maar dat is niet alles, met een Cube laadpas heb je ook toegang tot meer dan 150.000 laadpunten in Nederland en Europa.

F1rst is ervan overtuigd dat laden zo makkelijk mogelijk moet zijn. Het systeem dat jouw verbruik registreert is intuïtief en neemt zoveel mogelijk administratie uit handen. Rij je ook zakelijk? De Cube Advanced is uitgerust met een RFID lezer zodat ook zakelijke passen werken. Zakelijke kosten worden automatisch verrekend.

Laden op jouw manier

Bij Cube bepaal je zelf welke abonnementsvorm je prettig vindt. Als je géén abonnement afsluit heb je ook geen maandelijkse kosten. Wel zijn er startkosten van € 0,61 (inc. btw) per laadsessie.

Heb je liever geen startkosten? In dat geval kun je kiezen voor het 'Zeker Laden' abonnement voor jouw Cube. Dit abonnement kost € 7,20 (inc. btw) per maand. De startkosten komen dan te vervallen en de kosten per kWH zijn lager dan laden zonder abonnement. Als je veel laadt is het voordeliger om te kiezen voor Zeker Laden.


Waarom Cube

The sophisticated charge unit

Een Cube is vooral makkelijk in gebruik, maar als het gaat om de kleur kun je het zo gek maken als je zelf wilt. Een Cube kan in alle RAL kleuren geleverd worden.

De Cube wordt niet alleen in Nederland ontworpen, hij wordt hier ook gemaakt. Onze vakmensen in Eindhoven zorgen voor hoge kwaliteit en een perfecte afwerking.

Gewoon laden? Dan is de Cube Personal een goede keuze. Kies voor Advanced als je automatisch verrekenen en load balancing nodig hebt voor zakelijk gebruik.

Dankzij de reeds aanwezige bluetooth en wifi verbindingen kan de Cube Advanced binnen een handomdraai voorzien worden van nieuwe functionaliteit.

F1rst gelooft in volledige ontzorging van haar klanten. Of het nu gaat om levering, installatie of hulp bij problemen: we doen er alles aan om je zo goed mogelijk te helpen.

Voordelen van een Cube laadpas

  • Makkelijke administratie

  • Laden voor eigen deur én in de rest van Europa
    (bij meer dan 150.000 laadpunten)

  • Bepaal zelf je abonnementsvorm

  • Cube Advanced werkt ook met zakelijke laadpassen

  • Automatisch verrekenen van kosten