Particulier      Bedrijven     Reseller worden

Betrouwbaar laden in openbare ruimten

Met een elektrisch wagenpark dat sneller groeit dan ooit wordt het steeds belangrijker om openbare ruimten en parkeerplaatsen van degelijke laadoplossingen te voorzien. Dankzij hun schaalbaarheid en robuuste kwaliteit lenen Cube laadpunten van F1rst zich uitstekend voor openbare toepassingen.


Vertrouw op ervaring

F1rst werkt samen met de High Tech Campus, Renault Trucks Nederland, Crisp, Jumbo supermarkten en exploitanten van parkeergarages om grote (openbare) ruimten van betrouwbare laadoplossingen te voorzien. Schaalbaarheid, kwaliteit en uitstekende service maken dat deze klanten kiezen voor F1rst.

Daarnaast zorgt de robuuste backoffice ervoor dat energieverbruik en transacties in een handomdraai in kaart gebracht kunnen worden. Je hebt de vrije hand in het bepalen van tarieven en het aanbieden van diverse betaalmogelijkheden.

Volledige ontzorging

Zeker in openbare ruimten zijn er veel vragen om te beantwoorden bij het plaatsen van laadpunten. Kan de lokale infrastructuur voldoen aan de grotere vraag naar energie? Met welke indeling wordt een zo groot mogelijk aantal elektrische rijders bediend? Is snelladen noodzakelijk of volstaat een regulier laadvermogen?

F1rst helpt bij het beantwoorden van deze vragen en garandeert volledige ontzorging bij zowel installatie als beheer en onderhoud van laadinfrastructuur voor openbare ruimten.


Waarom F1rst

Ook voor unieke situaties

Omdat F1rst de volledige regie heeft over ontwerp en fabricage zijn we ook in staat om oplossingen te ontworpen voor unieke situaties en complexe energievraagstukken.

Alle F1rst producten worden ontwikkeld op onze R&D afdeling op de High Tech Campus in Eindhoven met een focus op innovatie.

Laadoplossingen zoals de Cube worden niet alleen in Nederland ontworpen, ze worden hier ook gemaakt. Onze vakmensen in Eindhoven zorgen voor een perfecte afwerking.

F1rst is niet alleen een technologie- en maakbedrijf, we blijven ook na levering nauw betrokken bij onze klanten met de beste service en support.

Laadoplossingen zijn slechts het begin. F1rst werkt aan slim geïntegreerde technologie die het totale energieverbruik van huizen en bedrijven in kaart brengt en optimaliseert.

Totaaloplossing voor jouw energietransitie

Of het nu gaat om de laadpunten, de ondersteunende infrastructuur, onze laadpas, of de overzichtelijke backoffice, alles is in eigen beheer ontwikkeld. F1rst laadoplossingen werken daarom niet alleen goed, deze werkwijze is ook noodzakelijk voor onze missie: het realiseren van een simpele en aantrekkelijke oplossing voor de volledige energietransitie van Nederlandse woningen, bedrijven en gemeenten.

Over ons