Particulier      Bedrijven     Reseller worden

Laadoplossingen voor de logistieke sector

De logistieke sector staat voor unieke uitdagingen als het gaat om verduurzaming. De energievraag is groter, snelladen is een must, ruimte moet efficiënt benut worden en naadloze integratie van registratie in eigen systemen is essentieel. Vertrouw op F1rst om deze uitdagingen het hoofd te bieden.


Partner voor de logistiek

De winst die de logistieke sector kan realiseren op het gebied van verduurzaming is groot, maar de uitdagingen die daarbij komen kijken zijn dat ook. Transport moet continu ingezet worden om rendabel te zijn, ruimte is schaars en de energievraag kan enorm variëren. F1rst heeft haar laadoplossingen daarom zo ontwikkeld dat ze flexibel en schaalbaar zijn. Bovendien zijn de laadoplossingen van F1rst onderdeel van een systeem dat het volledige energievraagstuk in beschouwing neemt. Ook zonnepanelen en batterijopslag kunnen bijvoorbeeld toegevoegd worden om een duurzame bedrijfsvoering sneller te realiseren.

Vertrouw op ervaring

F1rst werkt samen met o.a. Jumbo supermarkten, Renault Trucks Nederland en Wittebrug Autogroep laadoplossingen en duurzame energie efficiënt te integreren in veeleisende bedrijfsvoeringen. Innovatie, kwaliteit en uitstekende service maken dat onze klanten kiezen voor F1rst.

F1rst levert niet alleen eersteklas laadoplossingen, ze worden ook door ons ontwikkeld. We zijn daarom als geen ander in staat om, indien nodig, onze producten of diensten uit te breiden om aan meer complexe vragen te kunnen voldoen. Gezien het veeleisende karakter van de logistieke sector is dat geen overbodige luxe.


Waarom F1rst

Ook voor unieke situaties

Omdat F1rst de volledige regie heeft over ontwerp en fabricage zijn we ook in staat om oplossingen te ontworpen voor unieke situaties en complexe energievraagstukken.

Alle F1rst producten worden ontwikkeld op onze R&D afdeling op de High Tech Campus in Eindhoven met een focus op innovatie.

Laadoplossingen zoals de Cube worden niet alleen in Nederland ontworpen, ze worden hier ook gemaakt. Onze vakmensen in Eindhoven zorgen voor een perfecte afwerking.

F1rst is niet alleen een technologie- en maakbedrijf, we blijven ook na levering nauw betrokken bij onze klanten met de beste service en support.

Laadoplossingen zijn slechts het begin. F1rst werkt aan slim geïntegreerde technologie die het totale energieverbruik van bedrijven in kaart brengt en optimaliseert.

Totaaloplossing voor jouw energietransitie

Of het nu gaat om de laadpunten, de ondersteunende infrastructuur, onze laadpas, of de overzichtelijke backoffice, alles is in eigen beheer ontwikkeld. F1rst laadoplossingen werken daarom niet alleen goed, deze werkwijze is ook noodzakelijk voor onze missie: het realiseren van een simpele en aantrekkelijke oplossing voor de volledige energietransitie van jouw bedrijf.

Over ons