Particulier      Bedrijven     Reseller worden

Next-gen laadoplossingen voor bedrijven

Snel laadpunten beschikbaar maken voor klanten en medewerkers? Met Cube heb je de mogelijkheid om 100 laadpunten aan te sluiten op één basis. Meer nodig? Cube is ontwikkeld om moeiteloos op en af te schalen.


Modulair en schaalbaar

F1rst laadsystemen zijn modulair waardoor het kinderlijk eenvoudig is om extra Cube laadpunten toe te voegen aan bestaande infrastructuur. De unieke technologie zorgt er daarnaast voor dat deze infrastructuur nooit overbelast kan raken.

Cube beschikt namelijk over load balancing die krachtstroom automatisch optimaal verdeelt, ideaal voor de wisselende vraag bij bedrijven. Deze eigenschap is bij ons hardware-based en onafhankelijk van de cloud: meer betrouwbaarheid en minder kosten.

Alles in 1 overzicht

Met de robuuste Cube backoffice voorzieningen heb je altijd het volledige overzicht van geladen kWh's per laadpas. Het is zelfs mogelijk om te bepalen welke laadpassen toegang krijgen tot jouw laadpunten en welke tarieven gelden voor medewerkers en bezoekers.

Met Cube is het daarom makkelijk om overzicht te houden, kosten te reduceren en geladen kWh's door derden juist door te belasten. Wil je meer betaalmogelijkheden? F1rst laadzuilen zijn uitgerust met extreem veelzijdige Valina betaalterminals.


Waarom Cube

The sophisticated charge unit

Cube laadpunten zijn leverbaar in alle RAL kleuren. De Cube laadzuilen kunnen dankzij hun grotere oppervlakte ook voorzien worden van jouw eigen huisstijl.

De Cube wordt niet alleen in Nederland ontworpen, hij wordt hier ook gemaakt. Onze vakmensen in Eindhoven zorgen voor hoge kwaliteit en een perfecte afwerking.

Cubes voor zakelijk gebruik beschikken standaard over automatische load balancing die zorgt voor de optimale verdeling van beschikbare krachtstroom.

Van 5 tot 500 laadpunten: dankzij de modulaire techniek kun je met Cube binnen no-time opschalen. Voor 100 laadpunten is slechts één basis nodig.

F1rst gelooft in volledige ontzorging van haar klanten. Of het nu gaat om levering, installatie of hulp bij problemen: we doen er alles aan om je zo goed mogelijk te helpen.

Totaaloplossing voor jouw energietransitie

Of het nu gaat om de laadpunten, de ondersteunende infrastructuur, onze laadpas, of de overzichtelijke backoffice, alles is in eigen beheer ontwikkeld. F1rst laadoplossingen werken daarom niet alleen goed, deze werkwijze is ook noodzakelijk voor onze missie: het realiseren van een simpele en aantrekkelijke oplossing voor de volledige energietransitie van jouw bedrijf.

Over ons